Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

реал новости

  • Альварес — одноклубникам: «Не знаю, можливо два дотики було»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    15.03.2025, 22:56

    Нападник мадридського «Атлетіко» Хуліан Альварес частково зізнався своїм партнерам, що під час виконання «рокового» пенальті в матчі з мадридським «Реалом» в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів він міг два рази доторкнутися м’яча, повідомляє ESPN.

    Як інформує джерело, після того, як головний арбітра Шимон Марциняк не зарахував реалізований пенальті Альвареса, одноклубники запитали в Альвареса, чи було два дотики. На що Альварес відповів: «Не знаю, можливо. Я не знаю».

    Нагадаємо, що в серії післяматчевих пенальті Хуліан Альварес реалізував одинадцятиметровий, який потім скасували після перегляду VAR. Під час удару аргентинця було зафіксовано два дотики. За підсумками того протистояння «Атлетіко» поступився в серії післяматчевих пенальті. 

  • 6

    Алан Ширер: «Посмотрел пенальти Альвареса больше 100 раз. Чушь какая-то»

    15.03.2025, 14:57

    Известный в прошлом нападающий «Ньюкасла» и сборной Англии Алан Ширер не понимает, как судьи рассмотрели двойное касание форварда «Атлетико» Хулиана Альвареса в послематчевой серии пенальти встречи Лиги чемпионов против «Реала».

    Альварес забил, но гол не засчитали, а мадридцы проиграли серию.

    «Не понимаю, как такой момент может определить судьбу столь важного матча Лиги чемпионов. Я уже больше 100 раз посмотрел этот момент и все еще не могу на 100% определить, что там было двойное касание. Это чушь какая-то», — считает Ширер.

  • Вінісіус пропустив тренування «Реалу» напередодні матчу з «Вільярреалом»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    14.03.2025, 22:46

    Нападник мадридського «Реала» Вінісіус Джуніор може пропустити наступний матч «вершкових» у чемпіонаті Іспанії проти «Вільярреала».

    За повідомленнями The Athletic, зірковий бразилець був відсутній на сьогоднішньому тренуванні команди через м’язовий дискомфорт. Остаточне рішення щодо участі 24-річного футболіста в матчі ще не прийнято.

    Додамо, що Вінісіус попросив заміну у Карло Анчелотті під час екстра тайму матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Атлетіко».

  • 2

    Анчелотті: «Ми хотіли поставити Ендріка бити п’ятий пенальті, але він не дуже зрадів»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    14.03.2025, 03:17

    Головний тренер мадридського «Реала» Карло Анчелотті розповів про вибір виконавців на серію пенальті в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Атлетіко» (2:2, пен. 4:2).

    «Ми хотіли поставити Ендріка бити п’ятим, але вирішили, що Рюдігер більш сконцентрований. Ми говорили про це. Я сказав Ендріку, що збираюся поставити його п’ятим, і він не дуже зрадів. І я сказав: „Чекайте, чекайте“. Ми обирали між Ендріком та Рюдігером. Я побачив обличчя Ендріка, і ми зупинились на Рюдігері», — цитує Анчелотті AS.

  • Анрі — про скасований удар Альвареса: «У них є технологія, яка визначає, чи був подвійний дотик»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    13.03.2025, 23:54

    Колишній нападник «Арсенала» Тьєррі Анрі прокоментував епізод з відміненим голом Хуліана Альвареса у серії пенальті в поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Атлетіко» та «Реалом» (2:2, пен. 2:4).

    «Це дуже важко побачити, але він дійсно двічі доторкнувся до мʼяча. Таке правило, але воно дійсно жорстоке. У них є технологія, яка визначає, чи був подвійний дотик. Тому тут немає місця для обговорення», — сказав француз в ефірі CBS Sports.

  • Модрич: «Альваресу просто не пощастило. Таке буває у футболі»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    13.03.2025, 22:41

    Капітан мадридського «Реала» Лука Модрич прокоментував відмінений гол нападника «Атлетіко» Хуліана Альвареса у серії пенальті в 1/8 фінала Ліги чемпіонів.

    «Ми перемогли в дербі, і це неймовірно. Я не бачив момент удару Альвареса, але вважаю, що це просто невдача. Таке буває у футболі. Звісно ми раді пройти до наступного раунду.

    В черговий раз цей колектив показує свій переможний характер. „Реал“ — справжня машина, у мене просто немає слів», — наводить слова хорвата Infobae.

  • 4

    Сімеоне: «Я ніколи не бачив, щоб VAR переглядав удар у серії пенальті»

    igorok9526091995 Ігор Адамович (igorok9526091995)

    13.03.2025, 21:23

    Наставник мадридського «Атлетіко» Дієго Сімеоне відреагував на поразку у серії післяматчевих пенальті в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Реалу» (2:2, пен. 2:4).

    Під час післяматчевої прес-конференції аргентинський тактик шукав пояснень скасованого удару Хуліана Альвареса.

    «Звертаюсь до всіх присутніх — підніміть руку, якщо ви помітили, що Хуліан двічі торкнувся м’яча. Давайте! Нікого? Ще одна річ — я ніколи не бачив, щоб VAR переглядав удар у серії пенальті», — цитує Сімеоне BBC Sports.

  • 11

    УЄФА офіційно прокоментував скасований гол Альвареса з післяматчевого пенальті

    AWAW Aндрiй Кравчук (AWAW)

    13.03.2025, 19:48

    УЄФА офіційно прокоментував епізод зі скасованим голом Хуліана Альвареса у серії пенальті в поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між «Атлетіко» та «Реалом» (2:2, пен. 2:4).

    «Атлетіко» (Мадрид) звернувся до УЄФА щодо інциденту, який призвів до скасування удару з пенальті, виконаного Хуліаном Альваресом наприкінці вчорашнього матчу Ліги чемпіонів УЄФА проти «Реала» (Мадрид).

    Хоча контакт був мінімальним, гравець торкнувся м’яча опорною ногою перед тим, як завдати удару, що підтверджується відеозаписом, який додається. Згідно з чинним правилом (Правила гри, Правило 14.1), VAR мав повідомити арбітра про те, що гол слід скасувати.

    УЄФА проведе обговорення з ФІФА та IFAB, аби визначити, чи потрібно переглянути це правило в ситуаціях, коли подвійний дотик очевидно є ненавмисним», — наводить коментар УЄФА Фабріцио Романо.

  • 6

    Хуліан Альварес прокоментував скандальний епізод зі скасований голом з пенальті у ворота «Реала»

    13.03.2025, 16:19

    Форвард мадридського «Атлетіко» Хуліан Альварес прокоментував скандальний епізод, який трапився у серії післяматчевих пенальті у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з «Реалом».

    Аргентинець забив гол, але головний арбітр зустрічі скасував взяття воріт, адже побачив у гравця подвійний дотик до м’яча під час удару. На повторах не видно, щоб гравець зачепив обома ногами.

    «Я не відчував, що торкнувся м’яча», — цитує Альвареса видання Marca.

    Нагадаємо, «Реал» зумів виграти у серії післяматчевих пенальті і пройшов до 1/4 фіналу, де зустрінеться з «Арсеналом».

  • 11

    «Убили прекрасный вид спорта». Реакция болельщиков на скандал в матче Лиги чемпионов «Атлетико» — «Реал»

    13.03.2025, 14:55

    В ответном матче 1/8 финала Лиги чемпионов «Атлетико» смог отыграть преимущество «Реала», добытое в первом поединке. Победитель противостояния определился в серии пенальти. «Реал» выиграл и вышел в четвертьфинал. Однако много споров вызвал эпизод с незасчитанным ударом Хулиана Альвареса. VAR зафиксировал у игрока «Атлетико» двойное касание мяча при пробитии пенальти. Болельщики «Реала» радуются победе, а фанаты «Атлетико» негодуют.

    Читать полностью →

Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть